Menu Sluiten

Over ons

Wij zijn al jaren het adres om veilig en vertrouwd je rijbewijs te halen

Over ons

Je rijbewijs halen is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en kun je gaan rijden. Dat snappen wij uiteraard heel goed. Wat wij net zo belangrijk vinden is dat de weg naar je rijbewijs vanaf de allereerste keer starten veilig, vertrouwd en plezierig voelt. Daarom werken wij met ervaren instructeurs die precies weten hoe ze je het beste kunnen begeleiden naar jouw examen. Maak kennis met ons en ervaar het zelf!

Rijschool Toppie is reeds jaren actief in het verzorgen van rijopleidingen voor auto, automaat, motor en aanhangwagen. Omdat vertrouwen bij ons heel belangrijk is, zijn al onze instructeurs zijn gekwalificeerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Hierdoor is ons slagingspercentage hoog en slagen de meeste kandidaten in één keer.

Onze voorwaarden

Van Rijschool Toppie mag je verwachten dat je in een veilige en vertrouwde omgeving vlot je rijbewijs haalt. Om dat te kunnen garanderen verwachten we van jou:

  • Tijdens een rijles ben je niet onder invloed van alcohol of drugs. Als je hier niet aan voldoet dan vervallen alle nog openstaande lessen zonder recht op restitutie
  • Als je niet 48 uur voor aanvang van je rijles afzegt, wordt deze in rekening gebracht
  • Als je meer dan 15 minuten te laat ben, vervalt je les. Deze wordt wel in rekening gebracht
  • Een lespakket is 1,5 jaar geldig. Er wordt geen restitutie verleend op openstaande lessen na 1,5 jaar of vroegtijdig opzeggen
  • Voordat je examen wordt aangevraagd heb je alle openstaande kosten voldaan
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen en behalen van het theorie-examen
  • Je houdt je aan de op dit moment geldende RIVM-gedragsregels rondom het coronavirus