Autorijschool in Alphen aan den Rijn en heel omgeving

Op zoek naar een autorijschool bij jou in de buurt? Mooi want die heeft u nu gevonden. Autorijles bij Rijschool Toppie is met plezier uw rijbewijs behalen. Hoewel u een autorijles bij verschillende rijscholen kunt nemen, is nergens de prijs-kwaliteit verhouding zo goed als bij Autorijschool Toppie. Vanaf € 30,00 voor 60 minuten autorijles bent u goed op weg om uw rijbewijs te halen. Geholpen door professioneel en gekwalificeerd instructeurs moet het zeker snel, goed en met plezier lukken!

 

Al jaren één van de beste autorijscholen in Alphen aan den Rijn en omgeving!

Het is natuurlijk niet voor niets dat Rijschool Toppie door de jaren heen gegroeid is tot één van de beste autorijscholen van Alphen aan den Rijn en heel omgeving. Ook u kunt het ervaren om bij Rijschool Toppie uw autorijles te nemen door een proefles aan te vragen. Maar dat is natuurlijk niet alles! Behalve een autorijles kunt u bij ons terecht voor een motorrijles, rijles met een automaat en een rijles met aanhangwagen. Kortom, een compleet aanbod om straks veilig aan het verkeer deel te nemen.

rijschooltoppie.nl

Theorieles in Alphen aan den Rijn

Voordat u een examen kunt doen voor het rijbewijs moet u natuurlijk eerst uw theorie-examen afnemen. En waar kunt u dat snel en kundig behalen? Uiteraard bij Rijschool Toppie in Alphen aan den Rijn. De theoriecursus wordt elke zondag gegeven in Alphen aan den Rijn in het hoofdkantoor van Rijschool Toppie aan de Kalkovenweg 28. Aansluitend is het mogelijk om op maandag het examen bij het CBR te maken (Amsterdam, Rijswijk, Utrecht en Haarlem). Deze voorbereiding zorgt er tevens voor dat u goed voorbereid het examen in gaat en met een goed gevolg kunnen afleggen.

rijschooltoppie.nl

Daarom kiest u voor Rijschool Toppie?

  • Een 1-daagse theoriecursus (volgende dag examen)
  • Totaal aanbod rijlessen (auto, motor, automaat en aanhangwagen)
  • Persoonlijke begeleiding tot en met het examen
  • Vandaag bellen is eventueel morgen de 1e rijles
  • Lessen overdag, in de avond en in het weekend mogelijk
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Tijdens de lesuren wordt aandacht besteed aan de examenroutes.
  • U bepaal zelf uw tempo

Meldt u aan of neem vrijblijvend contact op met Rijschool Toppie!