Wij hebben motoren in verschillende pakketten voor leerlingen. Ook beschikken wij over motoren in verschillende gewichtscategorieën.

Op de rijschool hebben wij helmen, zomer- en winterhandschoenen, broeken en jassen in de maten S tot XXL om tijdens de lessen te gebruiken. Het enige wat de leerling moet meenemen is een paar stevige schoenen om mee te beginnen.
Nooit meer in de vervelende files! Of je nu het motorrijbewijs in Alphen aan den Rijn wilt gaan halen voor je werk of ontspanning, motorrijden geeft je mega energie. Geniet van het lekkere vrije gevoel wat motorrijden je geeft als je gaat touren met je vrienden.

Motorrijlessen worden verzorgd vanuit onze locatie in Alphen aan de Rijn. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. Je start eerst op ons eigen motoroefenterrein, waarna we de openbare weg op gaan. Omdat je lest in dagdelen hoef je maar maximaal 5 keer hier te komen. Je start eerst op ons eigen motoroefenterrein, waarna we de openbare weg op gaan.

Wanneer mag je je motorrijbewijs halen?
Als je 18 jaar of ouder bent en in het bezit van rijbewijs B kan je gelijk beginnen. Zonder het B-rijbewijs dient eerst het theoriecertificaat A te worden gehaald.

Waar bestaat het motorexamen uit?
Het motorexamen bestaat uit twee delen:
AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelneming).