Iedere zondag theorieles van 11.00 tot 16.30 uur

Graag op zondag om 10.45 uur aanwezig zijn om aan te melden.

Adres: Kalkovenweg 28
Postcode : 2401 LK Alphen aan den Rijn

Meld u snel aan en ga goed voorbereid uw theorie-examen in.
Kosten € 100,- Incl examen en lunch.   Zonder examen € 70,- Incl Lunch

Het theorie examen categorie B (auto) bestaat uit 65 vragen, onderverdeeld in drie examenonderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht:

• Gevaarherkenning 25 vragen
• Verkeersregels 30 vragen
• Verkeersinzicht 10 vragen

De norm om te slagen voor het theorie-examen auto is: minimaal 13 van de 25 vragen goed over gevaarherkenning en 35 van de 40 vragen goed over verkeersregels en verkeersinzicht.
Bij gevaarherkenning krijgt u vragen over hoe u zou handelen in een bepaalde verkeerssituatie met een bedenktijd van 8 seconden per vraag. Bij verkeersregels/verkeersinzicht gaat het om ja/nee-vragen met 10 seconden bedenktijd, meerkeuzevragen met 15 seconden bedenktijd en vragen waarbij u zelf een getal moet invullen met 15 seconden bedenktijd.

‘’Wij bereiden u optimaal voor!’’

Dankzij onze intensieve manier van lesgeven zorgen wij ervoor dat u in 1 dag slaagt.

Bij ons volg u een 1-daagse theoriecursus en de volgende dag gaat u vervolgens op examen. U zult tijdens uw theorieles helemaal voorbereidt worden op de CBR theorie-examen door middel van voorbeeldvragen die goed aansluiten op het werkelijke examen. Hierdoor krijgt u een optimale voorbereiding die ervoor zorgt dat u in 1 keer zult slagen.

Wat bieden wij u aan:
• 100% slagingsgarantie
• Een 1-daagse cursus (volgende dag examen)
• Een optimale voorbereiding voor uw examen
• Centraal gelegen

Kosten
De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingsgarantie kost slechts € 70,- (exclusief volgende dag theorie examen bij het CBR).
Inclusief het examen berekenen wij maar € 100,-.

  • 100% slagingsgarantie betekent dat alle stof wat je krijgt in de les dat je dat op het examen krijgt. jij bent verantwoordelijk voor wat je indrukt. ben je gezakt kan je een cursus opnieuw volgen met examen voor € 70,-

Aanmelden kan hieronder, wij bellen u binnen een paar dagen terug voor het inplannen van het examentijdstip. wij kunnen het examen niet annuleren in het weekend mocht je verhinderd zijn graag via de mail en ook nog nabellen anders kunnen wij niks voor u betekenen omdat wij het examen dan al betaald hebben aan het CBR.

( Dus afmelden van het theorie examen mailen naar info@rijschooltoppie.nl en bellen met 0172-450020 alleen dan kan het examen geannuleerd worden voor vrijdag 16.00 uur. Anders word de cursus incl examen in rekening gebracht.)

Meld u aan via het onderstaand formulier en bij Extra schrijfruimte invullen op welke dag je examen wil doen op maandag.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

BSN/Sofinummer (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Straatnaam + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Stad (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

Vrienden en/of familieFacebookGoogle

Extra schrijfruimte melding (optioneel)

ik accepteer de algemene voorwaarden