★★★★★ 4,5/5 | Bekijk alle reviews.

Eigen verklaring

eigen-verklaring-regelen

De rijgeschiktheid

Voor het kunnen besturen van een auto, scooter of motor is het belangrijk dat je veilig de weg op kunt. Het CBR wilt daarom dat jij als rijgeschikt wordt beoordeeld. Dit wordt verplicht gehanteerd in het belang van iedereen die deelneemt aan het verkeer. Het is uiteraard van belang dat je weloverwogen beslissingen kan nemen in het verkeer, zonder dat je je omgeving, andere verkeersdeelnemers of je medepassagiers schade toebrengt.

Door middel van het invullen van de Eigen Verklaring gaat het CBR na of je lichamelijk en geestelijk wel gezond genoeg bent om verantwoord en veilig een vervoermiddel te kunnen besturen. Het CBR zal je terugkoppelen of je wel of niet een rijbewijs kan behalen.

Eigen Verklaring CBR

De Eigen Verklaring gaat via de site van het CBR, door in te loggen in je Mijn CBR omgeving. Daar moet je eerst een gezondheidsverklaring invullen en vervolgens bij het indienen betalen via iDeal. Als het indienen en betalen is gelukt gaat het CBR je verklaring in behandeling nemen om het te beoordelen.

Via de mail zullen ze je op de hoogte brengen omtrent de eindbeslissing. Dit zal max. een paar dagen duren. Het is uiteraard verstandig om de Eigen Verklaring dus ruim voordat je je praktijkexamen wilt afleggen gaat afronden, anders kan je in de knel raken met de tijd. Wanneer je een positieve beoordeling hebt ontvangen, kan je het praktijkexamen meteen reserveren op de website van het CBR.

google

Reviews

Wij zijn dankbaar en trots dat onze leerlingen ons 4,5 sterren van de 5 hebben gegeven op Google.
Daarom delen wij graag onze Google-reviews met jou.

t-icon

Tess Van Der Jagt

★★★★★

Ik heb rijles gehad bij Hakim. Ik heb elke les weer wat nieuws geleerd en ik ben in 1x geslaagd voor tussentijdse toets en examen. Bedankt voor de lessen.

l-icon

lotte tigchelaar

★★★★★

Super rijschool. Rijlessen bij Hakim gehad, Echt een aanrader. Hij heeft mij onwijs geholpen bij mijn faalangst, hij stelt je op je gemak en alles op jouw tempo, topper!

d-icon

Dave Broos

★★★★★

Top rijschool heb zelf bij Hakim Bokzini gereden in een keer geslaagd 👍🏻 Leerzaam en top instructeur
Echt een aanrader

e-icon

Elin de Graaff

★★★★★

Vrijstelling gehaald en in één keer geslaagd door de goede begeleiding van rijschool Toppie. Altijd hele fijne, leerzame en vooral gezellige lessen gehad bij Hakim Bokzini. Heel erg bedankt !

l-icon

Lennart de Kroon

★★★★★

Een aanrader! Met behulp van Souf in een korte tijd veel kunnen lessen en mijn rijbewijs gehaald!

k-icon

Kimberly Prins

★★★★★

Met veel plezier gereden bij Hakim Bokzini! Elke les was gezellig & hij gaf goede instructies waardoor ik in 1x ben geslaagd!! 🙂

Een terugbelverzoek indienen?

Als je de voorkeur hebt om teruggebeld te worden kan je hier je gegevens achterlaten zodat wij je z.s.m terugbellen.