★★★★★ 4,5/5 | Bekijk alle reviews.

Theorie examen afleggen

theorie-examen-afleggen

Eindelijk het theorie examen afleggen

Wanneer je het theorie exame gaat afleggen ben je feitelijk al een behoorlijke stap dichter bij je rijbewijs! Voor vrijwel ieder soort rijbewijs is het verplicht om naar het praktijkexamen ook een theorie examen af te leggen. Om jezelf optimaal voor te bereiden voor het theorie examen raden we je aan om online te zoeken naar beschikbare (online) cursussen. Mogelijk kan je eigen rijschool je ook voorzien van cursusmateriaal, dus vraag er ook gerust naar!

Het is erg van belang dat je het theorie examen niet onderschat en daarom serieus voorbereid. Ook al krijg je ‘maar’ 67 vragen op het examen gesteld, de vraagstellingen kunnen honderden, zo niet duizenden vormen aannemen. Het is daarom belangrijk dat je een diepgaande kennis hebt om het examen met succes af te leggen.

Meenemen naar het theorie examen

Als je naar het theorie examen gaat is het belangrijk dat je een bevestiging bij je hebt. Dit kan je middels een uitgeprinte papier of een bevestigingsmail doen. Bij de aanmeldzuil van het CBR zal hier namelijk om gevraagd worden, daarom is het belangrijk dat je dit even goed nagaat.

Bij het CBR zullen ze alle leerlingen ook altijd vragen om hun eigen te legitimeren, een geldig legitimatiebewijs is daarom verplicht om bij je te hebben. Je paspoort, verblijfsvergunning of identiteitskaart zullen prima volstaan. Als je precies wilt weten wat op jou van toepassing zal zijn, dan is het raadzaam om dit even goed met je rijinstructeur te bespreken. Hij of zij zal ongetwijfeld op de hoogte zijn van de laatste regels en eisen bij het CBR.

meenemen-naar-theorie-examen

Naar het CBR examencentrum

Sowieso is het verstandig om op tijd te zijn. Dit klinkt waarschijnlijk vanzelfsprekend, maar nog altijd komen er leerlingen te laat aan bij de aanmeldzuil om toegang te verkrijgen naar de examenzaal. Ook al ben je maar een paar minuten te laat, de regels van het CBR zijn streng omschreven. Houdt als streefpunt aan dat je minimaal een half uur van te voren aanwezig moet zijn bij het CBR.

Binnen het CBR zullen ze je vragen om je jas, tas, pet en dergelijke accessoires op te bergen in een daartoe bestemd kluisje dat het CBR ter beschikking voor je heeft gesteld. Zolang je op tijd aanwezig bent, kan je bijvoorbeeld prima nog even gebruik maken van het toilet of even een drankje halen om de zenuwen weg te werken. Wees kalm en maak je geen zorgen, je rijschool zou je niet in aanmerking laten komen voor een examen als ze niet achtten dat je goed genoeg was.

Je voorbereiding verliep prima en je kennis is op peil, jou rest nog alleen op dat je even het examen aflegt. Lees de vragen en antwoorden een aantal keren goed door, zodat je geen overhaaste beslissingen maakt. Je krijgt ruim de tijd. De uitslag zal je binnen 24 uur na je examen per mail naar je mailadres toegezonden krijgen.

google

Reviews

Wij zijn dankbaar en trots dat onze leerlingen ons 4,5 sterren van de 5 hebben gegeven op Google.
Daarom delen wij graag onze Google-reviews met jou.

t-icon

Tess Van Der Jagt

★★★★★

Ik heb rijles gehad bij Hakim. Ik heb elke les weer wat nieuws geleerd en ik ben in 1x geslaagd voor tussentijdse toets en examen. Bedankt voor de lessen.

l-icon

lotte tigchelaar

★★★★★

Super rijschool. Rijlessen bij Hakim gehad, Echt een aanrader. Hij heeft mij onwijs geholpen bij mijn faalangst, hij stelt je op je gemak en alles op jouw tempo, topper!

d-icon

Dave Broos

★★★★★

Top rijschool heb zelf bij Hakim Bokzini gereden in een keer geslaagd 👍🏻 Leerzaam en top instructeur
Echt een aanrader

e-icon

Elin de Graaff

★★★★★

Vrijstelling gehaald en in één keer geslaagd door de goede begeleiding van rijschool Toppie. Altijd hele fijne, leerzame en vooral gezellige lessen gehad bij Hakim Bokzini. Heel erg bedankt !

l-icon

Lennart de Kroon

★★★★★

Een aanrader! Met behulp van Souf in een korte tijd veel kunnen lessen en mijn rijbewijs gehaald!

k-icon

Kimberly Prins

★★★★★

Met veel plezier gereden bij Hakim Bokzini! Elke les was gezellig & hij gaf goede instructies waardoor ik in 1x ben geslaagd!! 🙂

Een terugbelverzoek indienen?

Als je de voorkeur hebt om teruggebeld te worden kan je hier je gegevens achterlaten zodat wij je z.s.m terugbellen.