★★★★★ 4,5/5 | Bekijk alle reviews.

Rijschool machtigen

waarom-rijschool-machtigen

Rijschool machtigen

Wanneer je rijinstructeur je heeft aangegeven dat je het praktijkexamen kan afleggen, dan kan je starten met het machtigen van je rijschool. Het machtigen van je rijschool gaat via de website van het CBR. Het is belangrijk dat je dit doet, want alleen zo kan je rijschool een examen bij het CBR voor je reserveren.

Het machtigen van de rijschool gaat middels de DigiD. Dit is vrij makkelijk te regelen. Bij het machtigen zullen ze vragen om het rijschoolnummer, wat 4916G8 is bij Rijschool Toppie. Binnen een paar minuten ben je klaar met het machtigen.

Je rijschool machtigen zonder DigiD

Sommige leerlingen beschikken (nog) niet over een DigiD. In dergelijke gevallen is het alsnog mogelijk om je rijschool te machtigen. Op de website van het CBR staat er een machtigingsformulier beschikbaar om je rijschool te machtigen zonder DigiD.

Mocht je moeite hebben met het vinden of invullen van het machtigingsformulier? Geen zorgen! Aangezien wij al jaren bestaan hebben we ook genoeg ervaring om jou ermee te helpen. Laat het ons gerust weten en samen komen we er zeker uit.

rijschool-machtigen-zonder-digid
belang-van-rijschool-machtigen

Vraag om hulp

Van leerlingen krijgen wij vaak te horen dat wanneer zij er niet zelf uitkomen, dat een vriend, medeleerling of familielid hun erbij helpt. Wij raden je daarom ook aan om je omgeving te raadplegen als je ergens vragen mee hebt.

Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar. Mocht je er toch niet uitkomen dan kunnen wij jou met gemak helpen bij het machtigen van je rijschool. Zo gepiept!

Let op: het CBR examen kan niet gereserveerd worden als er geen gezondheidsverklaring is aangevraagd.
Deze kan je aanvragen via het officiele website van het CBR (https://www.cbr.nl).

google

Reviews

Wij zijn dankbaar en trots dat onze leerlingen ons 4,5 sterren van de 5 hebben gegeven op Google.
Daarom delen wij graag onze Google-reviews met jou.

t-icon

Tess Van Der Jagt

★★★★★

Ik heb rijles gehad bij Hakim. Ik heb elke les weer wat nieuws geleerd en ik ben in 1x geslaagd voor tussentijdse toets en examen. Bedankt voor de lessen.

l-icon

lotte tigchelaar

★★★★★

Super rijschool. Rijlessen bij Hakim gehad, Echt een aanrader. Hij heeft mij onwijs geholpen bij mijn faalangst, hij stelt je op je gemak en alles op jouw tempo, topper!

d-icon

Dave Broos

★★★★★

Top rijschool heb zelf bij Hakim Bokzini gereden in een keer geslaagd 👍🏻 Leerzaam en top instructeur
Echt een aanrader

e-icon

Elin de Graaff

★★★★★

Vrijstelling gehaald en in één keer geslaagd door de goede begeleiding van rijschool Toppie. Altijd hele fijne, leerzame en vooral gezellige lessen gehad bij Hakim Bokzini. Heel erg bedankt !

l-icon

Lennart de Kroon

★★★★★

Een aanrader! Met behulp van Souf in een korte tijd veel kunnen lessen en mijn rijbewijs gehaald!

k-icon

Kimberly Prins

★★★★★

Met veel plezier gereden bij Hakim Bokzini! Elke les was gezellig & hij gaf goede instructies waardoor ik in 1x ben geslaagd!! 🙂

Een terugbelverzoek indienen?

Als je de voorkeur hebt om teruggebeld te worden kan je hier je gegevens achterlaten zodat wij je z.s.m terugbellen.