★★★★★ 4,5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews

google

Wij zijn dankbaar en trots dat onze leerlingen ons 4,5 sterren van de 5 hebben gegeven op Google.
Daarom delen wij graag onze Google-reviews met jou.

t-icon

Tess Van Der Jagt

★★★★★

Ik heb rijles gehad bij Hakim. Ik heb elke les weer wat nieuws geleerd en ik ben in 1x geslaagd voor tussentijdse toets en examen. Bedankt voor de lessen.

j-icon

Jake Gans

★★★★★

Hele duidelijke goede lessen gehad bij Hakim bokzini. Erg leerzaam neemt de tijd voor je en in ,1 keer geslaagd

z-icon

Zoe Vijsma

★★★★★

Na eerst bij een andere verschrikkelijke rijschool te hebben gereden heb ik uiteindelijk besloten bij Toppie te gaan lessen. Wat een opluchting was dat! Ik heb les gehad van Hakim een hele fijne en duidelijke instructeur. Bedankt voor alles!!

i-icon

Indy vd Aar

★★★★★

Echt een super aardige rijinstructuur met veel humor, hij geeft goeie feedback op de onderdelen die nog niet helemaal goed waren. Hij geeft duidelijke tips en trucjes om veilig te leren rijden. Ook gaf hij mij veel zelfvertrouwen voor dat ik mijn rijexamen in ging, waardoor ik mijn rijbewijs heb gehaald.

Bedankt voor alle rijlessen, ik heb met veel plezier bij jou leren autorijden.😁

h-icon

Helga Boting

★★★★★

Ik begon pas na mijn 40e met lessen en vond het enorm spannend maar Souf heeft me ontzettend goed begeleid. De lessen waren gezellig en goed op mij afgesteld. Mijn zelfvertrouwen groeide met de week en ik ben uiteindelijk gewoon in één keer geslaagd. Echt super!

i-icon

lotte tigchelaar

★★★★★

Super rijschool. Rijlessen bij Hakim gehad, Echt een aanrader. Hij heeft mij onwijs geholpen bij mijn faalangst, hij stelt je op je gemak en alles op jouw tempo, topper!

c-icon

Cassia Taylor

★★★★★

Ik heb bij Hakim gelest. Ik heb heel erg last van zenuwen en faalangst , maar Hakim heeft me daarbij heel goed geholpen. Echt een top rij instructeur!!!

d-icon

Dave Broos

★★★★★

Top rijschool heb zelf bij Hakim Bokzini gereden in een keer geslaagd 👍🏻 Leerzaam en top instructeur
Echt een aanrader

k-icon

Kimberly Prins

★★★★★

3 instructeurs gehad bij Rijschool Toppie, bij de eerste twee niet erg tevreden… maar bij de 3e rijinstructeur was het raak! Hakim wat een topper veel geleerd en gelachen ik raad het iedereen aan om bij hem te lessen. Professioneel maar toch gezellig! Rijbewijs behaald en ontzettend blij bedankt Hakim.

e-icon

Elin de Graaff

★★★★★

Vrijstelling gehaald en in één keer geslaagd door de goede begeleiding van rijschool Toppie. Altijd hele fijne, leerzame en vooral gezellige lessen gehad bij Hakim Bokzini. Heel erg bedankt !

l-icon

Lotte Huizenga

★★★★★

Top rijschool heb zelf bij Hakim Bokzini gereden in een keer geslaagd 👍🏻 Leerzaam en top instructeur
Echt een aanrader

k-icon

Kimberly Prins

★★★★★

Met veel plezier gereden bij Hakim Bokzini! Elke les was gezellig & hij gaf goede instructies waardoor ik in 1x ben geslaagd!! 🙂

c-icon

Cas Rijnierse

★★★★★

Bij instructeur Hakim Bokzini gereden. In 1x geslaagd voor tussentijdse toets en praktijk examen.

r-icon

Romy Bosman

★★★★★

Rijlessen gehad van Hakim en vandaag in 1 x geslaagd! Goede en duidelijke uitleg gehad waardoor ik veilig heb leren rijden. Zeker een aanrader!

r-icon

Robin Kas

★★★★★

Ik heb gelest bij Hakim van rijschool toppie. Gezellige maanden gereden en in 1 keer geslaagd. Zeker voor de bijzondere verrichtingen een aanrader. Bedankt voor de rijlessen 🙂

m-icon

Mitchel jansen

★★★★★

gelest bij Hakim. goede en duidelijke instructeur. motiveert goed en altijd een leuke les.

t-icon

Tim Fransen

★★★★★

Rijlessen gehad bij Hakim Bokzini, op een leuke manier veilig leren rijden!

s-icon

Sophie de mooy

★★★★★

De lessen bij Halil zijn hele goede lessen. Hij geeft duidelijke uitleg en er is altijd ruimte om vragen te stellen. Kortom ben ik heel tevreden over de rijschool en de lessen!

h-icon

Haidat

★★★★★

Perfecte rijschool als je wilt slagen.

Ik had Hakim als rijinstructeur, en ik kan je garanderen met hem zit je niet fout!

Altijd hele leuke maar goede rijlessen met hem gehad. Instructies waren duidelijk en als ik foute maak, krijg ik te horen hoe ik mij kan verbeteren sinds de eerste dag al. Een eerlijke rijinstructeur ook die je alles laat weten hoe je kan slagen tijdens een examen, hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Hartstikke bedankt Hakim!

Nog een shoutout naar Souff(Een andere rijinstructeur die ook bij Toppie werkt). Altijd leuk gelachen wanneer hij op facetime komt. Bedankt

Hierbij mijn review, bedankt voor lesgeven en eerlijk zijn tijdens de lessen!

t-icon

T Kornman

★★★★★

Na een wat ruwe start bij andere rijscholen ben ik terecht gekomen bij Hakim van rijschool toppie, en hier had gelijk het gevoel alsof ik daadwerkelijk wat leerde.

Kben net geslaagd voor mijn examen en hebt dit voor een heel groot deel te danken aan Hakim.
Dit is omdat hij mij heel erg vooruit heeft geholpen in mijn zelfvertrouwen en mijn besluitvaardigheid, kzou het niet hebben gekunt zonder zijn coachen.

Rijschool toppie kan ik zeker aanraden.

j-icon

Joost gehlen

★★★★★

Ik heb rijles gehad bij Hakim en alles in 1 keer gehaald.

Rijlessen hebben altijd een strakke opbouw gehad en heb alle stappen rustig met hem doorlopen. Hij voelt aan welke aanpak je nodig hebt en probeert je op deze manier zo goed mogelijk voor te bereiden op je examen en/of tussentijdse toets.

Vanwege Corona kwamen er wel wat complicaties bij het inplannen van m’n rij-examen naar voren maar dit is altijd duidelijk en eerlijk tegenover mij gecommuniceerd. Hierdoor wist ik duidelijk waar ik aan toe was en kon ik hier rekening mee houden in mijn schema.

Echt een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een rijschool.

j-icon

Jelle Bolmeijer

★★★★★

Ik heb gereden met Hakim dit beviel goed, altijd leuke lessen en een hoop geleerd. Eerst bij een andere rijschool gezeten dit beviel minder hij was streng wen werdt snel boos, toen ik bij Toppie kwam had ik dat meteen niet meer! heel erg bedankt Hakim en Toppie

k-icon

Kadidja Sangare

★★★★★

Ik zat eerst bij een andere rijschool, daar was het al een aantal keer niet gelukt. Ik ben toen maar overgestapt naar Toppie. Bij Toppie leerde ik veel meer hoe ik bewust moest kijken en eigenlijk gewoon hoe ik een goede bestuurder wordt. Het hielp ook echt dat mijn rij-instructeur, Hakim , goed uitleg gaf en mensen op hun gemak wist te stellen. Dus bedankt Toppie!

j-icon

Lennart de Kroon

★★★★★

Een aanrader! Met behulp van Souf in een korte tijd veel kunnen lessen en mijn rijbewijs gehaald!

m-icon

Melissa Blom

★★★★★

Een fijne rijschool waar ze goed kijken naar wat je nodig hebt! Ik heb zelf bij hakim gelest en ben wat onzeker van mezelf. Hakim doet er alles aan om deze zorgen bij je weg te nemen, door samen te zorgen dat je met vertrouwen achter het stuur kruipt! En niet te vergeten elke les was erg gezellig en even serieus waar nodig.

i-icon

Indio Van Ouwerkerk

★★★★★

Ik heb bij Hakim gereden en hij gaf mij echt een goed gevoel. Dit is omdat hij erg empathies is en enthousiast. Ook de stappen die hij stapsgewijs door nam waren erg duidelijk.
Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad.

Dank jullie wel Toppie!!

d-icon

DemiGina N

★★★★★

Ik heb geweldige lessen gehad bij hakim top rijschool hoop jullie met me motor weer te zien

r-icon

Rian salihi

★★★★★

Ondanks het corona virus toch gehaald, o.a. door de rij-instructeur. Hij heeft z’n eigen les structuur en vertelt ook over zijn eigen rijervaring wat ik fijn vond en mij goed hielp, bedankt!

i-icon

Ibtissam Boujjoufi

★★★★★

Ik heb goede rijlessen gehad bij instructuur Hakim. Duidelijke instructies en hij stelde me zeer op me gemak.

r-icon

Roan Hofstede

★★★★★

Les gehad van Hakim. Na 4x gezakt te zijn werd er goed gekeken naar een oplossing, en ben de 5e keer geslaagd.
Helemaal toppie!

j-icon

Jordy van Driel

★★★★★

Zelfstandig en veilig kunnen rijden staat centraal bij Toppie. Heel erg veel geleerd en uiteindelijk ook geslaagd bij deze rijschool. Ook te danken aan mijn goede instructeur Hakim met wie ik ook veel gelachen heb. Deze rijschool is zeker aan te bevelen 👍🏻

t-icon

Tran

★★★★★

Top rijschool, ik heb mijn rijbewijs gehaald. ik was begonnen toen ik precies 16.5 was en heb op mn 17e mijn rijbewijs gehaald. Mijn rijd instructeur was Hakim, en hij is echt een goede rijd instructuur, alle vragen die je had kom hij beantwoorden, en je kan hem altijd gerust iets vragen.

p-icon

Pasquinel Winda

★★★★★

Ik heb bij Hakim gelest van rijschool Toppie. Ik ben in 1 keer geslaagd mijn ervaring was het was leerzaam, goed en leuk.

v-icon

Vicky arrachart

★★★★★

Na 23 jaar weer op de motor gereden. Was een beetje onzeker over, maar dat ging snel weg. Ik wilde een st op een parkeerplaats kijken hoe het ging en daarna op de weg.
Echt een aanrader als je rijlessen op de motor wil nemen.

y-icon

Yoeri van Urk

★★★★★

Prima rijschool, les gehad van Hakim, meteen bij de eerste keer geslaagd. Helemaal top

f-icon

Floris Philippo

★★★★★

Gisteren bij Rijschool Toppie de theorie cursus gevolgd voor mijn motor rijbewijs en in één keer geslaagd! Bedankt Halil voor de goede les!

t-icon

Thijs Bakker

★★★★★

goede rijlessen gehad bij Hakim. zeer aan te raden voor andere

m-icon

menno reijn

★★★★★

Ik heb gereden bij hakim in 1x gehaald,
Altijd met veilig gevoel les gehad en goede instructies gekregen.
Helemaal toppie!

s-icon

Sakinati Leiden

★★★★★

Dit is mijn 3de rijschool. Met de vorige twee kon ik niet opschieten en ook niet op gang komen. Ik dacht dat het aan mij lag. Abdel en Belal zijn top. Jullie hebben mij oprecht goed geholpen. En nu slagen 9 April!

e-icon

Et Irrumabo

★★★★★

Check eerst het slagingspercentages bij het CBR, voordat u uw keuze maakt. Dat scheelt u behoorlijk wat centen. Bij deze rijschool houden ze je het liefst eeuwig aan het lijntje, zodat de kas lekker wordt gespekt.

i-icon

iDennis

★★★★★

Bij Toppie mijn rijbewijs gehaald. Goede lessen en instructeur blijft altijd rustig. Zeer tevreden!

m-icon

Moaid Homsi

★★★★★

Een slechte ervaring. Allen maar meer rij lessen vragen zonder leerplan of handig opmerkingen.

Positief : Aardige mensen, vriendelijke sfeer, goede auto’s.

j-icon

Jessey Stoof

★★★★★

Bij Hakim gellest, op een leuke manier veilig leren rijden👍😁

j-icon

Jaimy Brand

★★★★★

Duidelijke (en ook nog eens leuke) theoriecursus gehad! Door deze cursus heb eindelijk mijn auto-theorie gehaald.

l-icon

Louay A.

★★★★★

Ik heb bij deze rijschool zowel mijn auto rijbewijs als mijn motor rijbewijs gehaald.
Beide heb ik in 1 keer gehaald.
Dank jullie wel voor alles

f-icon

Femke Bogaards

★★★★★

Erg leuke en leerzame lessen gehad van Souf!

d-icon

Duncan De hulst

★★★★★

Prima mensen, prima autos, zie geen reden om hier niet te lessen

s-icon

SaltyDog

★★★★★

Ik heb bij deze rijschool zowel mijn auto rijbewijs als mijn motor rijbewijs gehaald.
Beide heb ik in 1 keer gehaald.
Dank jullie wel voor alles

h-icon

Hilmi Bou

★★★★★

Echt top zijn jullie

w-icon

Wesam abd

★★★★★

Superrrr

n-icon

Norberto Presa

★★★★★

De kwaliteit van de communicatie en professionaliteit was top. Het echt waarde gekregen.

a-icon

Asaad Chaker

★★★★★

Zeker tevreden over jullie!

b-icon

Bork (151Bart)

★★★★★

Thanks guys!

s-icon

scaniadriver 232

★★★★★

Ik kreeg echt kwaliteit en waarde. Hun professionaliteit is zeker goed.

f-icon

Fatima

★★★★★

Ik ben erg goed geholpen. Ze waren geduldig en wisten precies wat ze deden.

z-icon

zayd ahannay

★★★★★

Heel erg bedankt voor jullie geduld!

m-icon

Moo

★★★★★

De communicatie was top en ze kwamen echt professioneel over.