★★★★★ 4,5/5 | Bekijk alle reviews.

Theoriecursus

Wil jij oefenen voor het theorie-examen met behulp van onze vakbekwame docenten? Volg dan een theoriecursus bij Rijschool Toppie! Wij maken het slagen voor het CBR theorie-examen een stuk eenvoudiger.

Dagelijks ontvangen wij aanmeldingen voor onze leerzame theoriecursus. Op het einde van de dag zijn ze allemaal zeer tevreden over onze unieke lesmethode en zitten ze vol zelfvertrouwen over het examen. Wil jij ook met vlag en wimpel slagen voor je examen?

 • Bovengemiddeld slagingspercentage
 • CBR erkende rijschool
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Geen wachttijden
 • Kies uit groeplessen of privéles
 • Examengerichte theoriecursus

Dankzij ons examengerichte theoriecursus is het veel eenvoudiger om te kunnen slagen voor het theorie examen CBR. Meld je direct aan en slaag voor je theorie!

Meld je aan voor een theoriecursus

Slagen voor het CBR theorie-examen is de helft van je rijbewijs.

Cursus theorie volgen?

Wil jij ook eenvoudig slagen voor het CBR theorie-examen? Je kunt bij ons een cursus volgen waarbij bijna al onze cursisten in één keer slagen! De cursussen worden gegeven voor het auto, motor en bromfiets theorie-examen. Je kunt de cursussen klassikaal volgen of een privéles nemen.

 • Bovengemiddeld slagingspercentage
 • CBR erkende rijschool
 • Meer dan 15 jaar ervaring

De cursus is volledig examengericht en de lessen worden gegeven door vakbekwame docenten. Al velen zijn je voor geweest en hebben met succes hun theorie-examen gehaald.

Theorie cursus Rijschool Toppie
CBR theorie examen vragen oefenen

Eenvoudig slagen voor theorie-examen

Slagen voor het CBR theorie examen was nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dankzij onze jarenlange ervaring en ervaren instructeurs, weten wij als geen ander hoe je je kunt voorbereiden voor het theorie-examen CBR. Een theoriecursus bij Rijschool Toppie is niet alleen erg leerzaam, maar ook heel gezellig!

 • Geen wachttijden
 • Kies uit groeplessen of privéles
 • Examengerichte theoriecursus

Met simpele ezelsbruggetjes en logische uitleg, zorgen wij ervoor dat je de examenstof beter kunt leren en alles kunt onthouden. Wij maken leren leuk!

google

Reviews

Wij zijn dankbaar en trots dat onze leerlingen ons 4,5 sterren van de 5 hebben gegeven op Google.
Daarom delen wij graag onze Google-reviews met jou.

t-icon

Tess Van Der Jagt

★★★★★

Ik heb rijles gehad bij Hakim. Ik heb elke les weer wat nieuws geleerd en ik ben in 1x geslaagd voor tussentijdse toets en examen. Bedankt voor de lessen.

l-icon

lotte tigchelaar

★★★★★

Super rijschool. Rijlessen bij Hakim gehad, Echt een aanrader. Hij heeft mij onwijs geholpen bij mijn faalangst, hij stelt je op je gemak en alles op jouw tempo, topper!

d-icon

Dave Broos

★★★★★

Top rijschool heb zelf bij Hakim Bokzini gereden in een keer geslaagd 👍🏻 Leerzaam en top instructeur
Echt een aanrader

e-icon

Elin de Graaff

★★★★★

Vrijstelling gehaald en in één keer geslaagd door de goede begeleiding van rijschool Toppie. Altijd hele fijne, leerzame en vooral gezellige lessen gehad bij Hakim Bokzini. Heel erg bedankt !

l-icon

Lennart de Kroon

★★★★★

Een aanrader! Met behulp van Souf in een korte tijd veel kunnen lessen en mijn rijbewijs gehaald!

k-icon

Kimberly Prins

★★★★★

Met veel plezier gereden bij Hakim Bokzini! Elke les was gezellig & hij gaf goede instructies waardoor ik in 1x ben geslaagd!! 🙂

Een terugbelverzoek indienen?

Als je de voorkeur hebt om teruggebeld te worden kan je hier je gegevens achterlaten zodat wij je z.s.m terugbellen.